Εκπαιδευτικό σεμινάριο “ First Aid Αt Sea ”

Πρόσκληση υποβολής εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο εκπαιδευτικό σεμινάριο “ First Aid Αt Sea ”

Το Διοικητικό συμβούλιο της Πανελλήνιας Ένωσης Αξιωματικών & Κατώτερων Πληρωμάτων Επαγγελματικών & Ιδιωτικών Σκαφών - HYCA, στην προσπάθεια εκπαίδευσης των πληρωμάτων του κλάδου του Yachting, σας προσκαλεί σε Εκπαιδευτικό Σεμινάριο, με τίτλο “ First Aid αt Sea – Εκπαίδευση Πρώτων Βοηθειών στη Θάλασσα ” .

http://www.how-to-save-a-life.gr/el/πρώτες-βοήθειες-στην-θάλλασα.aspx

Στην εκπαίδευση θα χρησιμοποιηθούν τα πιο εξελιγμένα υλικά πρώτων βοηθειών, συμπεριλαμβάνοντας τους εκπαιδευτικούς απινιδωτές της HeartSine με οδηγό ΚΑΡΠΑ και τα καινοτόμα ανδρείκελα της Prestan με ηλεκτρονικούς λαμπτήρες για την καθοδήγηση στη ΚΑΡΠΑ, παρουσιάσεις βίντεο και power point. Στο πρόγραμμα συμπεριλαμβάνεται εγχειρίδιο εκπαίδευσης.

Το πιστοποιητικό εκπαίδευσης που θα απονεμηθεί στους συμμετέχοντες είναι διεθνώς αναγνωρισμένο και ακολουθεί τις οδηγίες του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Ανάνηψης και την Αμερικανική Ένωση Καρδίας.

Το Σεμινάριο διεξάγεται από τον εκπαιδευτικό φορέα First Aid Greece, είναι διάρκειας 8 ωρών και θα πραγματοποιηθεί σε ημερομηνίες που θα γνωστοποιηθούν τον Ιανουάριο του 2020, ώρες 9:30 π.μ – 17:00 μ.μ., στο ξενοδοχείο Four Seasons, Λεωφ. Ποσειδώνος 79 – Γλυφάδα. Ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων είναι 20 άτομα, ανά ημέρα διεξαγωγής του σεμιναρίου. Με τη συμπλήρωση κάθε 20αδας θα ανακοινώνεται ημερομηνία διεξαγωγής εκπαίδευσης.

Το αρχικό κόστος του σεμιναρίου είναι 145€ κατά άτομο, με τιμή προσφοράς για τη HYCA από τη First Aid Greece 95€. Το κόστος συμμετοχής για τα μέλη μας, που επιθυμούν να το παρακολουθήσουν θα είναι 45€ και το υπόλοιπο ποσό θα καλυφθεί από την Ένωση.

Αιτήσεις συμμετοχής υποβάλλονται ηλεκτρονικά στο email μας Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα μέλη της Ένωσης.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για πληροφορίες:

Τηλ. 2104171593

Εκ του Δ.Σ.