Εκδήλωση πυρκαγιάς σε Ε/Γ-Τ/Ρ σκάφος στη Mαρίνα Αλίμου

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Φλοίσβου, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, για εκδήλωση πυρκαγιάς στο Ε/Γ-Τ/Ρ σκάφος ''ΑΛΜΑ ΛΙΜΠΡΕ'' Ν.Π. 9652, το οποίο βρισκόταν σε χερσαίο χώρο εναπόθεσης σκαφών της μαρίνας Αλίμου.

Χορήγηση έκτακτης οικονομικής ενισχύσεως σε ορισμένες κατηγορίες ανέργων ναυτικών, λόγω εορτών Χριστουγέννων έτους 2019 από τον Οίκο Ναύτου

1. Για τις εορτές των Χριστουγέννων 2019 παρέχεται έκτακτη οικονομική ενίσχυση υπό τη μορφή βοηθήματος από τον προϋπολογισμό του Οίκου Ναύτου 2019 (Κ.Α.Ε. 0652), στις αναφερόμενες στις διατάξεις των παρ. 2 και 3 κατηγορίες ανέργων ναυτικών. Το ύψος αυτής καθορίζεται:

Χαιρετισμός του ΥΝΑΝΠ κ. Γιάννη Πλακιωτάκη για τα 50 χρόνια από την ίδρυση της Σχολής Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών του ΕΜΠ

Ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Πλακιωτάκης, απηύθυνε χαιρετισμό για τον εορτασμό των 50 χρόνων από την ίδρυση της Σχολής Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Δωρεά Π. Λασκαρίδη στο ΠΝ: «εμείς χρωστάμε στην πατρίδα, η πατρίδα δεν χρωστάει σε κανέναν»

Παρουσία της ΑΕ του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων κ. Τραγάκη, Βουλευτών Πειραιά, του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Πτέραρχου Χρήστου Χριστοδούλου και ΓΕΝ Αντιναύαρχου Νικόλαου Τσούνη ΠΝ και πλήθος προσωπικοτήτων πραγματοποιήθηκε η τελετή ονοματοδοσίας του Πλοίου Γενικής Υποστήριξης ΑΤΛΑΣ Ι, δωρεάς του κ. Παναγιώτη Λασκαρίδη προς το Πολεμικό μας Ναυτικό.

Εκπαιδευτικό σεμινάριο “ First Aid Αt Sea ”

Πρόσκληση υποβολής εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο εκπαιδευτικό σεμινάριο “ First Aid Αt Sea ”

Το Διοικητικό συμβούλιο της Πανελλήνιας Ένωσης Αξιωματικών & Κατώτερων Πληρωμάτων Επαγγελματικών & Ιδιωτικών Σκαφών - HYCA, στην προσπάθεια εκπαίδευσης των πληρωμάτων του κλάδου του Yachting, σας προσκαλεί σε Εκπαιδευτικό Σεμινάριο, με τίτλο “ First Aid αt Sea – Εκπαίδευση Πρώτων Βοηθειών στη Θάλασσα ” .

http://www.how-to-save-a-life.gr/el/πρώτες-βοήθειες-στην-θάλλασα.aspx